Kennismaken met mesh

MESH is de partner voor ambitieuze bedrijven

MESH is strategisch betrokken bij diverse buy-and-build initiatieven en is bij uitstek geëquipeerd om nauwkeurig en doelgericht een optimale match tot stand te brengen.

Als inhoudelijk georiënteerde branchespecialist is MESH de partner bij uitstek voor ambitieuze bedrijven die hun groeidoelstellingen kracht willen bijzetten. Wij verrichten met regelmaat zoekopdrachten als het gaat om het vinden van strategische partners of fusiepartners, overnamekandidaten of buy-in kandidaten. MESH is strategisch betrokken bij diverse buy-and-build initiatieven, en is bij uitstek geëquipeerd om nauwkeurig en doelgericht een optimale match tot stand te brengen.

Kennismaken

Een gesprek met MESH biedt inzicht in de plaats en rol van uw bedrijf in een veranderende en bewegelijke markt. Al tijdens een eerste kennismaking kunnen marktomstandigheden, mogelijkheden en voorwaarden geschetst worden. MESH is altijd bereid tot een kosteloze kennismaking op locatie. Ook bent u op afspraak van harte welkom op onze locatie in Amsterdam.

Direct contact

Interesse om kennis te maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.